FIMU ry:n uusin jäsenseura Salsa Borealis ry

24.4.2018Salsa Borealis – Pääkaupunkiseudun salsan ystävät ry eli Sabor perustettiin 29.01.2004. Sabor perustettiin edistämään salsan harrastusta pääkaupunkiseudulla sekä innostamaan harrastajia että yhdistämään salsayhteisöjä kautta maan. 

 

Saborin värikkäät ja vauhdikkaat tapahtumat ovat saaneet salsan harrastajat kokoontumaan paikalle jo vuosien ajan. Esimerkiksi kesän Oopperasalsat ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Saborin tapahtumat ovat odotettuja ja tarinat menneiden vuosien tapahtumista elävät ja siirtyvät edelleen tuoreille jäsenille.

Upeiden tanssitapahtumien lisäksi Sabor on pyrkinyt osaltaan tekemään salsaa tutuksi uusille harrastajille tarjoamalla erittäin kohtuuhintaista (ja jäsenille ilmaista) salsan opetusta viikottain. Välillä tarjolla on ollut myös tunteja kokeneemmille tanssijoille ja silloin tällöin tutustumistunteja myös muihin tanssilajeihin, kuten kizombaan ja bachataan.

Salsa Borealis osallistui jo kuubalaisilla rytmeillä Sporttitalon avajaisiin. Esiintymässä oli Trio Son de Cuba. Yhdistys osallistuu Maailma kylässä -tapahtuman ohjelmaan opettamalla afrokuubalaisia tansseja.


Fimu toivottaa Salsa Borealiksen tervetulleeksi liittoon!