Uusia jäsenseuroja: MPMTO ry ja El Barrio-Klubi ry

14.5.2018

Fimun hallitus hyväksyi toukokuun kokouksessa 2 uutta jäsentä: Maahanmuuttajien Päihde ja Mielenterveysongelma ry ja El Barrio-Klubi ry. Tänä vuonna FIMUun on littynyt jo 4 uutta jäsenseuraa.

Maahanmuuttajien Päihde ja Mielenterveysongelma ry (MPMTO)

Maahanmuuttajien Päihde ja Mielenterveysongelma ry on perustettu vuonna 2009 ja rekisteröitiin virallisesti heinäkuussa 2014. Yhdistyksen tavoitteena on tukea nuoria ja perheitä löytämään sopivia tukitoimia erilaisissa ongelmatilanteissa, kehittää nuorille suunnattuja tukipalvelutta. ja parantaa luottamusta ja yhteistyötä maahanmuuttajien ja viranomaisten välillä.  

Yhdistyksen toiminta tukee lasten ja nuorten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, mm. liikunnan ja urheilun avulla. MPMTO tekee myös yhteistyötä muiden toimielinten pyrkien vaikuttamaan päättäjiin nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. 

Tukemalla nuorten ja heidän perheille hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa MPMTO pyrkii ennaltaehkäisemään nuorten rikollisuutta, mielenterveys- ja päihdeongelmia, syrjäytymistä ja radikalisoitumisen vaaraa.

www.mpmto.fi
https://www.facebook.com/mpmtory/

El Barrio-Klubi ry

Voittoa tavoittelematon yhdistys El Barrio –klubi ry on latinalaisen musiikin ja tanssien tämän hetken ykkösklubi Suomessa – se kokoaa samanhenkiset, latinalaisesta musiikista, tanssiliikunnasta ja upeasta tunnelmasta kiinnostuneet  suomalaiset ja Latinalaisen Amerikan maahanmuuttajataustaiset yhteen.

Nimi ”El Barrio” viittaa etelä-amerikkalaiseen lähiöön, jossa ihmiset todella osaavat nauttia elämästä mm. tanssien.

Viikosta toiseen yhdistyksen tapahtumissa käy niin paikallisia latinoita kuin lukuisten salsa- ja bachata-seurojen alati kasvava joukko tanssitaitureita sekä muita tunnelmasta nauttivia vieraita.

https://www.facebook.com/ElBarrioKlubi/