C'mon everybody, let's PLOG! su 22.9. klo 12-15 Espoon rantamarathon, lähtö Otarannasta

11.9.2019Plogging -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 22.9 klo 12.00-15.00 Espoon rantamaratonin yhteydessä. Tarkoituksenamme on liikkua yhdessä ja kerätä roskia, joita jää tapahtuman jäljiltä luontoon.

Aloitamme yhteisellä alkulämmittelyllä Otaniemen urheilukentällä klo 12.00 ja roskien keräys alkaa 12.15. Lähtö sijaitsee Otarannassa (Luolamiehentien ja Otarannan risteyksessä) Matkaa kentältä lähtöpaikalle on reilu sata metriä.

Mukaan voi tulla juosten tai kävellen kuntotasosta riippumatta. Reitille kertyy matkaa noin 10 km, halutessasi voit mennä myös lyhyemmän matkan. Maalissa tulee olla takaisin viimeistään klo 15.00. Roskapusseja ja suojakäsineitä saa paikan päältä, riittää että ilmestyt paikalle reippain mielin.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen!
Tule mukaan edistämään kestävää hyvinvointia!!

Plogging-tapahtuman järjestää Liiken ja FIMUn Kestävästi Liikkeelle! -projekti yhteiastyössä Espoon rantamarthanonin järjestäjien kanssa (Esbo IF, Espoon Tapiot ja Leppävaaran Sisu).

Tapahtuman Fb:

  
Seuraa Kestävästi Liikkeelle!

-kampanjaa:

@kestavastiliikkeelle
www.kestavastiliikkeelle.fi
 

Plogging eli roskajuoksu on yhdistelmä juoksua/ kävelyä ja roskien keräämistä. Liikutaan yhdessä ja siivotaan samalla ympäristöä!