Mamanet -hankkeen tiedote / Kevät 2020

24.4.2020


Ajankohtaista Mamanet - hankkeesta; FIMU ry:n johtama naisten ja tyttöjen liikunnallisen elämäntavan edistämishanke Mamanet saatiin onnistuneesti päätökseen 31.1.2020. Samaan aikaan Fimu sai myönteisen päätöksen Opetus- ja kulttuuriministeriöltä (OKM) uudesta rahoituksesta vuodelle 2020. Päätöksen myötä toimintaa voitiin jatkaa keskeytyksettä -salivuoroja, koulutusta, tapahtumiin osallistumista sekä Mamanetin kehittämistyötä.

 

Vuoden 2019 hankkeen päätöstapahtumana oli 8.12. yhdessä TUL ry:n kanssa järjestetty ensimmäinen virallinen Mamanet Talviturnaus. Se pelattiin TUL ry:n lentopallon harrastesarjan pohjalta,  johon kaikentasoiset pelaajat voivat osallistua. Kuusi joukkuetta ja 70 naista ja nuorta tyttöä Vantaalta, Espoosta ja Helsingistä osallistuivat turnaukseen. Suunnitteilla oli suuren kiinnostuksen vuoksi järjestää seuraava turnaus keväällä, mutta korona-tilanteesta johtuen se on siirretty syksyyn. Samoin  joudutttiin siirtämään Kisakeskuksen Urheiluopiston kevätleiri, joka toivottavasti voidaan toteuttaa suunnitellusti 17.-18.10. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.


Vuoden lopussa avattiin Mamanetille omat nettisivut  sekä tehtiin Laajasalon Opiston kanssa yhteistyössä esittelyvideo.  Nettisivuilta löytyy mm. kaikki viikoittaiset Mamanet-vuorot, joita oli käynnissä jo 9 maaliskuun puolivälissä. Uutena tulokkaana on Fimun jäsenseura Vantaan Monikulttuuriyhdistys Portti ry, jonka Ladyt ohjaajansa Olga Travkinan johdolla kävivät Kisahallin koulutuksen 22.2. ja heti seuraavalla viikolla aloittivat seniori-ikäisille loistavasti sopivan "soft mamanetin".

Linkkejä:


Mamanet Finland verkkosivut
Mamanet Finland Facebook
Mamanet Finland Instagram
TUL ry Mamanet Lajijaosto   

 

Lue koko uutiskirje täältä: 

https://mailchi.mp/53ad6ef67813/fimunmamanethanke2020