Mekin olemme mukana! Lahjoittamo.fi avattu, tehdään hyvää yhdessä

25.5.2021


Haluaisitko lahjoittaa itsellesi tärkeään kohteeseen? Nyt se on helppoa, sillä Lahjoittamosta löydät eri järjestöjen, kuten Fimun, lahjoituskohteet samasta paikasta.

https://lahjoittamo.fi/jarjestot/suomen-monikulttuurinen-liikuntaliitto-fimu/
 

Lahjoittamo yhdistää
 

Lahjoittamo on täysin uusi palvelu, jossa lahjoittajat kohtaavat avuntarvitsijat. Ensimmäistä kertaa voit löytää ihmisiä ja yhteisöjä tukevat lahjoituskohteet samasta paikasta. Lahjoittamo kasvaa jatkuvasti uusilla keräyskohteilla.

Lahjoittamossa lahjoittajat kohtaavat avuntarvitsijat.

Lahjoittamo tekee työtä kerätäkseen yhteen suomalaisen sote-alan järjestösektorin ja helpottaakseen lahjoittajan matkaa oikean lahjoituskohteen äärelle. Oli sydäntäsi lähellä sitten yksinäisyyden estäminen, mielenterveystyön tukeminen tai monikulttuurisuustyön edistäminen, Lahjoittamosta löydät apua tarvitsevat samasta paikasta. Lahjoittamo näki päivänvalon keväällä 2021.
 

Monipuolisia lahjoituskohteita
 

Lahjoittamosta löydät keräyskohteet teemoittain, jolloin navigointi omien kiinnostuksen kohteiden mukaan helpottuu huomattavasti. Järjestöt tuottavat sisällöt omille sivuilleen, joten kohteita selaillessasi saat hyvän ikkunan järjestöjen päivittäiseen toimintaan.

Mikäli mielessäsi on tietty järjestö, jonka työhön haluaisit tutustua, Lahjoittamo tarjoaa sivuillaan myös listan kaikista mukana olevista järjestöistä. Tasapuolisuus on meille äärimmäisen tärkeää, joten pidämme huolta, että kaikenlaiset keräyskohteet ja järjestöt saavat alustallamme yhtä paljon elintilaa. Keräyskohteet valikoituvat esiin satunnaisessa järjestyksessä eivätkä järjestöt voi ostaa esimerkiksi mainostilaa omille kohteilleen.
 

Pikalahjoitus pelastaa kiireisen lahjoittajan
 

Olemme halunneet tehdä kohteiden selailusta lahjoittajalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Mikäli mielekästä lahjoituskohdetta ei kuitenkaan selailusta huolimatta tunnu löytyvän ja auttamisen halu olisi suurta, sivustolla on myös mahdollisuus pikalahjoituksiin. Pikalahjoituksien kohteet arvotaan niin, että ne näkyvät sinulle aina satunnaisessa järjestyksessä. Tällä tyylillä kiireinen tai seikkailunhaluinen lahjoittaja löytää vaivattomasti itselleen mielekkäitä kohteita.

Lue lisää: 
https://lahjoittamo.fi/tietoa-meista/mika-on-lahjoittamo/

 

Lisätiedot: hanna.sarkeala at fimu.fi