Uusi hanke: Ikäpolvet yhdessä, infokokous jäsenille 9.6. klo 18

8.6.2021

FIMU ry on saanut 7nde Mars Fondenilta ja Helsingin kaupungilta rahoituksen maahanmuuttajataustaisten isovanhempien ja lastenlapsien yhteiseen liikuntahankkeeseen, jossa kehitetään ja toteutetaan eri ikäpolvet yhdistävää liikuntatoimintaa maahanmuuttajajärjestöjen kanssa.

Hankkeeseen rekrytoidaan toteuttajiksi FIMUn jäsenjärjestöjä, joiden kanssa suunnitellaan ja toteutetaan kussakin järjestetään vähintään 5 erilaista isovanhempia ja lapsia yhdistäviä liikuntatuokiota. Liikunnan suunnittelussa huomioidaan senioreiden mahdolliset liikuntarajoitteet. Näihin voi osallistua myös ikääntyneitä, joilla ei ole lapsenlapsia. Tässä hyödynnetään eri järjestöjen kokemuksia perheliikunnan järjestämisestä ja levitetään hyviä ideoita ja käytänteitä järjestöjen välillä.

Lisäksi hankkeessa järjestetään 9 kuukausittaista, liikunnallista tapahtumaa ja/tai retkeä, joista päävastuun kantaa FIMUn työntekijä. Liikuntatuokioiden, tapahtumien ja retkien ohjaajiksi rekrytoidaan maahanmuuttajaohjaajia FIMUn jäsenjärjestöistä.

Järjestämme hankkeesta kesäkuun alussa ke 9.6. klo 18 info-  ja rekrytointitilaisuuden jäsenistölle, jossa  esittelemme hanketta ja suunnittelemme tulevaa toimintaa sekä rekrytoimme FIMUn yhdistyksiä mukaan toteuttamaan hanketta. Kokous järjestetään Teamsin välityksellä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Tervetuloa mukaan!