Mamanet -hanke rekrytoi

4.9.2022
Haemme Sporttitalolle energistä, idearikasta ja oma-aloitteista projektityöntekijää naisten ja nuorten tyttöjen lentopalloon perustuvaan ja yhdenvertaisuutta edistävään Mamanet -hankkeeseen.


Päivittäisessä työssäsi koordinoit hanketta viestien aktiivisesti liikuntaryhmien vetäjien kanssa, erilaisten sidosryhmien (FIMU ry:n jäsenseurat, urheiluseurat, lajiliitot, järjestöt ja oppilaitokset) kanssa. Projektin koordinointiin liittyvien tehtävien lisäksi työssä on viestintää, erilaisiin tapahtumiin osallistumista, uusien yhteistyömuotojen kartoitusta sekä jäsenseurayhteistyötä. 

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on hyvät verkostot liikunnan ja urheilun eri sektoreilla ja olet sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut. Myös aikaisempi kokemus projekteista katsotaan eduksi. Lisäksi hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä.

Yhdenvertaisuus-, monikulttuurisuus- ja liikunta-alalla saatu kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

 

Lisätiedot:

-Määräaikainen työsuhde 31.12.2022 asti. Hanke jatkuu mahdollisesti vuonna 2023
-Työsuhde alkaa mahdollisimman pian
-Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Sporttitalolla Pitäjänmäessä Helsingissä, useiden muiden liikunta-ja urheilujärjestöjen kanssa samassa rakennuksessa.
-Hanke on Opetus-ja kulttuuriministeriön rahoittama (vuodelle 2022)
-Työ tehdään suurimmaksi osaksi toimistossa, osa tapahtumissa ja Mamanet -treenivuoroilla pääkaupunkiseudulla (enimmäkseen)
-Kokopäivätyö 
-Hakemus, Cv sekä palkkatoiveet: hanna.sarkeala@fimu.fi 
-Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä
-Kysymykset: hanna.sarkeala@fimu.fi tai puhelimitse: Keskiviikko 7.9. sekä torstai 8.9. klo 17.00-18.00. Mob. +358 45 1111 970: 


Mamanet -linkit:

https://www.mamanetfin.com/

https://www.facebook.com/mamanetFIN

https://www.instagram.com/mamanetfinland

https://lahjoittamo.fi/kohde/suomen-monikulttuurinen-liikuntaliitto-fimu-yhdenvertaiset-liikuntamahdollisuudet-naisille-ja-tytoille/