Punainen Kortti Rasismille -hanke rekrytoi

17.3.2023
Haemme energistä, idearikasta ja oma-aloitteista Projektityöntekijää kansainvälisesti ja kansallisesti tunnettuun Punainen Kortti Rasismille -hankkeeseen. 

Haemme energistä, idearikasta ja oma-aloitteista Projektityöntekijää kansainvälisesti ja kansallisesti tunnettuun Punainen Kortti Rasismille -hankkeeseen. 

Päivittäisessä työssäsi koordinoit Punainen kortti rasismille -hankkeelle (PKR) kuuluvaa rasismin- ja syrjinnänvastaista työtä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien (urheiluseurat, lajiliitot, järjestöt ja oppilaitokset) kanssa. Projektin koordinointiin liittyvien tehtävien lisäksi työssä on paljon viestinnällistä hanketyötä, erilaisiin tapahtumiin osallistumista, uusien yhteistyömuotojen kartoitusta sekä oppilaitos- ja seurayhteistyötä. 

 

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on erittäin hyvät verkostot liikunnan ja urheilun eri sektoreilla. Myös aikaisempi kokemus projekteista katsotaan eduksi. Lisäksi hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, koska teet töitä keskenään hyvinkin erilaisten sidosryhmien kanssa.


Yhdenvertaisuus-, monikulttuurisuus- ja tasa-arvotyöstä saatu kokemus ja tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

 

Lisäinfo:

-Määräaikainen työsuhde 31.12.2023 asti. Mahdollisuus jatkaa.
-Työsuhde alkaa mahdollisimman pian
-Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Sporttitalolla Pitäjänmäessä Helsingissä, useiden muiden liikunta-ja urheilujärjestöjen kanssa samassa rakennuksessa.
-Hanke on Opetus-ja kulttuuriministeriön rahoittama
-Työ on suurimmaksi osaksi toimistossa, osa etänä ja tapahtumissa
-Kokopäivätyö 
-Hakemus, Cv sekä palkkatoiveet: toimisto@fimu.fi 
-Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä
-Kysymykset: toimisto@fimu.fi / 050 5530 922


Punainen kortti rasismille -linkit:

www.punainenkorttirasismille.fi

Twitter

Facebook

Instagram

Lahjoittamo.fi