Pinnalla luonnon vesillä - naisten ja tyttöjen kesäretket Nuuksioon ja Luukkiin

6.7.2023

Tässä kuulumisia jo menneistä ja vielä tulossa olevista retkistä naisille ja tytöille luonnon vesien ääreen.

 

Heinäkuun päiväretket Luukkiin 29.-30.7.2003

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 29.-30.7. teemme 2 päiväretkeä Luukin leirikeskukseen, Luukinranta 10, Espoo.

Retken ohjelmassa on uintia, vesijumppaa, uimaopetusta, suppailua / soutelua, saunomista, grillaamista ja muuta mukavaa kesätouhua!  Lisäksi saamme tietoa turvallisesta liikkumisesta luonnon vesillä ja harjoittelemme sitä käytännössä :)

Kaikki retken osallistujat ja työntekijät ovat naispuolisia. Lauantain 29.7. retki on tarkoitettu yli 15-vuotiaille tytöille ja aikuisille naisille. Sunnuntain 30.7. retki on suunnattu ikääntyneille, yli 55-vuotiaille naisille.

Päiväretken hinta on 20€. Hiintaan sisältyy  2 lämmintä ruokaa, ohjattua vesiliikuntaa ja yhteiskuljetus.

Bussin reitti (Lehtimäen liikenteen tilausajo): Helsinki, Itäkeskus, metroasema klo 10.45; Vantaa, Myyrmäki, juna-aseman aukio  klo 11.15 - Espoo Leppävaara, GLO-hotellin edusta  klo 11.45.

Perillä  Luukissa ollaan klo 12-19.  Illalla bussi lähtee Luukista klo 19 ja ajaa samaa reittiä takaisin Itäkeskukseen, johon saavutaan n. klo 20.15.

Ilmoittautuminen Luukin retkiin 24.7. mennessä, tästä ilmoittautumislomakkeeseen.

 

Lisätietoja antaa Pinnalla-hankkeen koordinaattori Riitta Latvio / 050 551 1197, riitta.latvio@fimu.fi.

Retket järjestää FIMU ry:n Pinnalla luonnon vesillä -projekti.

Retkien järjestämistä tukevat William Thurings Stiftelse, 7nde Mars Fonden, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius Fond, Helsingin kaupunki, ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kesäkuun päiväretket Nuuksioon 19.-21.6.

Vieressä tunnelmia ja kuvia Pinnalla luonnon vesillä -päiväretkiltä Nuuksioon ma, ti ja ke 19.-21.6, joille kullekin osallistui n. 15 naista ja tyttöä. Aurinko, vesi, sauna ja luonto helli meitä.

Retkillä käytiin läpi asiaa vesiturvallisuudesta: yleisohjeita uimisesta ja liikkumisesta luonnon vesillä, pelastusliivin käyttö, HRAP (= Hälytä, Rauhoita, Apuväline, Pelasta) -sääntö, sekä pelastusharjoituksia ämpärillä, kanisterilla ja pelastusrenkaalla. Asia kiinnosti ja siitä nousi myös keskustelua.

Osallistujat saivat uimaopetusta, vesijumppaohjausta ja suppilautailua. Kiitokset ohjaajille,  yhteistyökumppani SUH ry:lle materiaaleista ja pelastusvälineiden lainasta sekä Iftin-seura ry:lle ja  MLL Uudenmaan piirille.

         Seuraa Pinnalla-hanketta:
         IG: @Pinnalla_2021
         FB: Pinnalla