Kiinnostaako ikääntyneiden liikuttaminen? Tervetuloa koulutukseen ja syystapahtumaan su 22.10. Vuosaaressa

9.10.2023


Elämä on liikettä -hanke järjestää FIMUn jäsenyhdistysten ohjaajille ja aktiiveille koulutuksen, jonka aiheena on "ikääntymisen tuomat muutokset kehossamme ja liikunta iäkkään tukena." Koulutus järjestetään iäkkäille suunnatun liikuntatapahtuman yhteydessä.

FIMUn ikääntyneille suunnattu, Elämä on liikettä -hanke, järjestää FIMUn jäsenyhdistysten ohjaajille ja aktiiveille koulutusta ikääntyneiden toimintakykyä tukevan liikunnan järjestämisestä.

Koulutus järjestetään hankkeen syystapahtuman yhteydessä sunnuntaina 22.10. klo 10-12 Vuosaaren Seikkailutalossa, Kallvikinniementie 10, Helsinki.

Koulutus on toiminnallinen ja siihen voivat osallistua myös ikääntyneet itse. Osallistujat saavat Ikiliikkuja-ohjaajan oppaan. Kouluttajana toimii Eva Rönkkö.

 

Sunnuntai jatkuu ikääntyneille suunnatulla liikuntatoiminnalla, johon myös ohjaajat ja aktiivit ovat tervetulleita osallistumaan.

PÄIVÄN OHJELMA su 22.10.

Klo 9.30-10            Aamupala ja kahvi/tee
Klo 10-12               Koulutus: Ikääntymisen tuomat muutokset kehossamme ja liikunta iäkkään tukena
Klo 12                    Kevyt lounas / välipalaa
klo 12.30-14.30      Liikuntaa: kenttäpelejä, Mamanet-kokeilu, luontoretkeilyä, tuolijumppaa, kevyt fittness’tä, venyttelyä ja toiminnallisia pelejä/seuraleikkejä
Klo 14.30                Päivällinen ja kahvi, sään salliessa grillausta
Klo 16                    Tapahtuma päättyy

Ilmoittautumiset koulutukseen ja tapahtumaan viimeistään torstaina 19.10. riitta.latvio@fimu.fi / 050-55 111 97 tai dobrocenterfin@gmail.com / 050-301 3345.

 

TERVETULOA!

Koulutuksen ja tapahtuman järjestää Elämä on liikettä –hanke FIMUn Mamanet-hankkeen kanssa.

Elämä on liikettä -hanketta tukevat Helsingin kaupunki ja W. Thuringin säätio.