Tule kuuntelemaan ma 18.12 klo 16.30 infoa Kisakeskuksessa järjestettävästä liikunnan vertaisohjaajan koulutuksesta

5.12.2023 klo 16:30


Tammikuussa alkavalle ja 4 viikonloppua kestävälle kurssille ehtii vielä ilmoittautua. Kerromme 18.12 etänä järjestetyssä infossa lisää koulutuksesta ja samalla voit kysyä tarkempia kysymyksiä.

Hei yhdistysten liikunnan ohjaajat ja liikunnan järjestämisestä kiinnostuneet,

Tule kuuntelemaan ma 18.12. infoa urheiluopisto Kisakeskuskessa järjestettävästä liikunnan vertaisohjaajan koulutuksesta. Koulutuksessa opit järjestämään liikuntaa monipuolisesti niin sisätiloissakuin myös ulkona, ymmärtämään, miten valita erilaisia liikuntalajeja ja miten liikuntaa voit tehdä itselle ja ryhmällesi hauskaksi.

Ulkomaalaistaustaisille henkilöille on kurssia järjestetty jo vuodesta 2010. Kurssin käyneet ovat saaneet varmuutta liikunnan organisoimiseksi omissa yhdistyksissä. Tarjoamme monipuolisia kokemuksia eri liikuntalajeista, joita voit itse soveltaa omassa toiminnassa. Tammikuussa alkavalle ja 4 viikonloppua kestävälle kurssille ehtii vielä ilmoittautua. Kerromme 18.12 etänä järjestetyssä infossa lisää koulutuksesta ja samalla voit kysyä tarkempia kysymyksiä.

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta ja tulet kuuntelemaan infoa, ole hyvä ja laita minulle viestiä osallistumisestasi eva.ronkko@elakelaiset.fi.

Lisäinfoa koulutuksesta tai infotilaisuudesta voi kysyä kouluttajalta Eva Rönköltä 040 5013599.

Ilmoittautumislinkki koulutukseen on tässä: https://www.kisakeskus.fi/vertaisohjaajakoulutus

Viestiä infotilaisuudesta saa jakaa eteenpäin.

Terveisiä Eva Rönkkö ja Marina Robush.