Uusia naisten ja tyttöjen Catch´n Serve joukkuepalloiluvuoroja

1.2.2024

FIMUN HANKKEEN CATCH´N SERVE LOGO
FIMUN HANKKEEN CATCH´N SERVE LOGO
PIHLAJAMÄKI MAANANTAISIN KLO 19.30
PIHLAJAMÄKI MAANANTAISIN KLO 19.30
KANNELMÄKI TORSTAISIN KLO 19.00
KANNELMÄKI TORSTAISIN KLO 19.00
KV LIITON LOGO
KV LIITON LOGO

Fimu ry:n naisten ja nuorten tyttöjen yhdenvertaisen liikunnan edistämisen hanke (Opetus- ja kulttuuriministeriö) järjestää kaksi uutta harrastusvuoroa helmikuusta alkaen. Kaikki vuorot ovat maksuttomia ja avoimia.

 

Hankkeen kautta mahdollistetaan vuoden 2024 keväällä jo 10 viikkovuoroa lajin parissa, sekä suunnitelmissa on myös aloittaa toinen hieman iäkkäämmille tarkoitettu vuoro Vuosaaressa. Lajin nimi vaihtui vuodenvaihteessa Mamanetista --> Catch´n Serve Ball, uuden Sveitsin Lausanneen perustetun kansainvälisen liiton myötä. Kuten Fimunkin hankkeessa, niin myös kv. liiton tavoitteena on edistää tasa-arvoa tämän naisille ja nuorille tytöille suunnatun hauskan ja helpon lentopalloon perustuvan joukkuepelin avulla. 
 

"The claim "Play, catch, connect for equality in sport!" is also intended to appeal to new target groups. Serve doesn't just mean serving the ball and playing on, but also using this sport to support those groups in the countries that are needed for equality in sport." Lisää kv. liitosta: 
https://www.catchandserve-ball.at/de 


Lisää tietoja FIMU ry:n Catch´n Serve -hankkeesta sekä sen toiminnasta;

Nettisivut 

Facebook

Instagram

 

Yhteystiedot:

Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry
Catch´n Serve Projektipäällikkö
Hanna Sarkeala
Tel. +358 45 1111 970
Email. hanna.sarkeala at fimu.fi