FIMUn jäsenten liikunta- ja kehitysleiri, Kisakeskus 4.-5.8.2017 

14.8.2017 klo 17:00

Leiri järjestettiin pääosin Fimun kehitystyötä varten. Kaikki jäsenseurat kutsuttiin kehitystyöskentelyyn, johon leirillä osallistuivat Sambo2000 ry, KOHMU, SAYKUS, VFT Vantaa, Suomi-Marokko ystävyys- ja kumppanuusyhdistys ry, Suomen Vantaan ja Georgian ystävyys- ja kulttuuriyhdistys, sekä Suomalais-Kurdilainen urheiluseura. 

Lue erillinen Toiminnanjohtajan tervehdys

Kiitos kaikille osallistujille! Keskustelu oli vilkasta ja osallistujat olivat tosissaan kehittämässä kattojärjestöään liikunnan ohella.

Kehityskokouksessa käsiteltiin niin konkreettisia asioita, joita Fimulta jäsenten suunnasta toivotaan, että maalailtiin näkymiä viiden vuoden päähän. Eniten Fimulta toivottiin yhteisiä tapahtumia, jotka olisivat säännöllisiä, kuten nyt järjestetty perheleiri. Tapahtumia myös toivottiin eri puolille Suomea. Toiseksi tärkeimmäksi jäsenpalveluksi nousivat erilaiset koulutukset, seminaarit ja tilaisuudet, joissa jäsenet hyötyvät Fimun asiantuntijuudesta. Yksi tilaisuuksista voisi olla mm. avustushakuihin liittyvä koulutus. 

Viestintä keskustelutti myös. Todettiin, että Fimu tekee aktiivista viestintää, mutta ei tavoita tehokkaasti jäsenjärjestöjään. Fimusta toivotaankin, että jäsenet liittyisivät sekä seuraisivat Fimua sosiaalisessa mediassa; Twitter, Instagram ja Facebook.  Kasvokkain näkemistä toivottiin kovasti, ja osallistujia muistutettiin jo olemassaolevista mahdollisuuksista, kuten kevät- ja syyskokouksista. Myös työryhmiin on toivottu osallistumista. 

Kehitystyö jatkuu syksyllä ja siitä tiedotetaan niin leirillä kehitystyöhön osallistuneita kuin muutakin jäsenistöä. 

Lauantaina järjestettiin lisäksi liikuntapäivä, johon edellä mainittujen seurojen lisäksi osallistui lukuisa joukko Portti ry:n aktiivisia senioreja, jotka tutustuivat mm. Frisbeegolfin sekä Mölkyn saloihin Kisakeskuksen kauniissa luonnossa.  Mukana liikkumassa olivat myös Berde, Konsom -nuoret sekä FC Safari Junior.

Kuvia Fimun nettisivuilla
Facebook